Murerfirmaet Jannick Rasmussen er en virksomhed af tredje generation. Vi løser mange forskellige opgaver - store som små.

Vi er et veletableret firma med en loyal kundekreds både hvad angår privat- og erhvervskunder samt ejendomsselskaber.
Vi har opbygget solid ekspertise inden for flere forskellige opgavetyper, og det betyder, at vi kan tilbyde kyndig rådgivning i alle henseender. Ved udførelse af arbejdet kombinerer vi høj faglighed med nødvendig innovation, men lige så vigtigt fastholder vi de traditionelle byggeopskrifter for at sikre den bedste kvalitet

Vi udfører totalentreprise - 360 graders løsningen
Ved vores 360 graders løsning vil du være en del af byggeprojektet, men uden at skulle gøre alt besværet. Vi tager hånd om hele arbejdsprocessen – lige fra det første møde, hvor vi i samarbejde med dig planlægger, hvordan din nye bolig skal se ud, til det endelige produkt står klar til brug.
Vi samler alle fagspecialister under et tilbud, og derfor besværes du aldrig med unødvendigt bøvl under byggearbejdet. Vi har skabt os et godt netværk af andre dygtige mestre indenfor andre håndværksmæssige erhverv - dette er både din og vores garanti for kvalitetshåndværk hele vejen igennem.

Hvad skaber et godt produkt?
Hver dag arbejder vi ud fra den præmis, at vi ønsker at være kendt for et højt service- og kvalitetsniveau. Dette høje niveau tilstræber vi os på at opnå før, under og efter arbejdet er udført.

Tæt dialog
Vi ved, at godt murerarbejde begynder med god planlægning. Derfor er det vigtigt for os at få en god start med vores kunder, hvor vi sørger for, at alle forventninger afstemmes.

Den tætte dialog holder vi gennem hele processen, så du har mulighed for at stille spørgsmål, så eventuelle ændringer kan imødekommes.

Tilfredse medarbejdere
Der lægges stor vægt på hver enkelt medarbejders trivsel, da det ofte smitter af på det håndværk, der udføres. Vi bestræber os derfor på, at skabe et godt arbejds- og sikkerhedsmiljø. Dette betyder endvidere, at vi bør fremstå som en attraktiv arbejdsplads, der kan tillokke velkvalificeret arbejdskraft.