Arbejdsområder

BADEVÆRELSER

Badeværelset er et vigtigt rum i den moderne bolig. Vi har et stort kendskab til badeværelsesdesign, og skaber løsninger med en funktionel indretning, der matcher dine ønsker og behov. Vi udfører badeværelser med rene linjer, der skaber harmoni mellem rummets fire hjørner.

FLISE- OG KLINKEARBEJDE

Fliser- og klinkearbejde har udviklet sig til en hel videnskab, og spiller en stor rolle i hvordan folk lader deres personlighed komme til udtryk. Vi udfører ikke kun arbejdet, men rådgiver og deler med glæde ud af de erfaringer vi har skabt os ved arbejdet med tidligere kunder.

FORSIKRINGSSKADER

Hvis uheldet er ude, så er vi klar til at rette op på skaderne.Vi har rutinen, der sikrer at arbejdet sker gnidningsfrit, og at dit hjem hurtigt er tilbage i sit vante udtryk.Kontakt os med det samme uanset om det er indbrudsskader, vandskader, stormskader, brandskader eller hærværksskader. Her kan du også gøre brug af vores total løsning, så du slipper for besværet.

FACADERENOVERING

Vi har mange gode erfaringer med renovering og reparation af facader. Vi benytter i videst mulig omfang e samme materialer som den eksisterende facade er lavet med. Dette giver et flot kosmetisk resultat, men ligeså vigtigt så skaber det et sundere indeklima.

TAGARBEJDE

Skal du have udført tagarbejde, så lad erfarne fagfolk stå for opgaven. Derved sikres du, at det lever op til alle gældende lovkrav, så du får et produkt af bedste kvalitet. Vi udfører alt fra nybyg, tagreparationer samt vedligeholdelse af skorsten og tagrygningen.

TOTALENTREPRISE

Vi tilbyder en 360 graders løsning, hvor vi tager hånd om hele byggeprocessen lige fra det første møde med dig til produktet står færdigt. Vi har et fagligt stærkt netværk, hvilket bliver både vores og din garanti for, at det samlet produkt er udført af professionelle håndværkere.

EJENDOMSSERVICE

Med os som fast partner er jeres ejendom(me) i de bedste hænder. Vi har et bredt kendskab til ejendomme, og det sikrer at vi er på forkant, så eventuelle skader opdages før de udvikler sig til større udgifter.
Kontakt os for yderligere information